Astrids butik åbner 21/3

D. 21/3 åbner jeg mit lille showroom! For nogen tid siden åbnede jeg den nye webshop Astrids butik, som med tiden skal erstatte webshoppen her på siden helt.

Siden har jeg indrettet entréen herhjemme til et lille bitte showroom – sådan et der nok vil få folk til at sige “tænk at der er så mange forskellige varer på så lidt plads!”. Men rigtig mange har i tidens løb spurgt om de måtte komme og se varerne i virkeligheden, og det har jeg ikke kunnet tilbyde før.

Siden jeg lavede Midgaards Have til et firma i 2017 har jeg taget alting i bittesmå skridt. Jeg har aldrig lånt penge – og det kunne jeg sikkert heller aldrig have fået lov til. Jeg har hele tiden bare brugt noget af mit overskud til at købe ind for. Jeg har heller aldrig haft et reklamebudget, men har taget ud på mange markeder og strikkefestivaler for at tale med alle jer garn- og farveglade i virkeligheden. Jeg ved godt der ikke er meget “Løvens hule” over den måde at gøre tingene på.

Men sådan er min måde. Så derfor håber jeg at I vil synes, at mit lillebitte showroom er bedre end ingenting og måske endda hyggeligt. På åbningsdagen d. 21/3 byder vi på kage og kaffe. Og jeg giver 20 % på garn fra Hjertegarn, Rauma og Ullcentrum.

Efterfølgende er det min plan at holde åbent om torsdagen kl. 12-17. Nogle torsdage kan det måske ikke lade sig gøre – hvis jeg skal ud på en strikkefestival eller holder kurser. Og jeg tænker, at jeg måske vil holde lidt mere åbent om sommeren, når mange mennesker kommer til Vestkysten og kunne tænke sig at kigge forbi. Det vil jeg finde ud af efterhånden – og de aktuelle åbningstider bliver annonceret på siden Astrids butik.

Tagget

2 tanker om “Astrids butik åbner 21/3

  1. Hvor hyggeligt med en lille fysisk butik! Rolig og langsom vækst lyder meget mere bæredygtigt, både på personligt, økonomisk og klimamæssigt plan. Jeg håber ikke din blog forsvinder når du sammenlægger webshops, jeg læser jævnligt dine gamle indlæg som reference når jeg skal farve.

    1. Hej Karen Marie
      Ja helt enig! Jeg har ingen planer om at bloggen forsvinder, jeg ved at mange bruger den til at slå op i og det gør jeg faktisk også selv 🙂
      Mange hilsener Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *