ASTRIDS BUTIK

Snestormen bruser udenfor vinduerne her på d. 3. januar 2024. Jeg elsker når mine vilde bede bliver dækket af sne, så ser de helt tamme ud for en kort bemærkning.

Mit store vilde bed, dækket af sne

2023 er gået med lynets hast. Det var et godt år, og et travlt år. Det blev et år med mange kurser, og i sensommeren og efteråret var der mange uger hvor jeg kun lige kunne nå at pakke til weekendens kursus, afholde det, komme hjem og pakke ud og pakke alle jeres ordrer samtidig med at jeg pakkede til næste weekendkursus. Det er en god travlhed. Det er en kæmpe fornøjelse at komme ud og dele min viden med jer og modtage alt det I giver igen. Både spørgsmål, som gør mig nysgerrig og får mig til at dykke endnu dybere ned i farvningens muligheder, men også jeres erfaringer, viden og livshistorier.

Kursuskalenderen for 2024 er ikke helt på plads endnu, men efterhånden som planlægningen af kurserne skrider frem slår jeg dem op på kursussiden.

Min nye webshop Astrids butik er en af de ting, jeg har arbejdet på bag kulisserne i 2023. Nu er den åben, og jeg har lavet det så alle varerne på Midgaards Have webshoppen også er at finde der. Med tiden vil jeg kun have en webshop, og det bliver Astrids butik.

Nu sidder I måske med to spørgsmål – hvorfor den nye webshop? Og hvad med Midgaards Have, bliver alle de gamle artikler ved med at være der?

Siden Midgaards Have bliver ved med at være her. Jeg ved at I er mange, der læser på min side når I søger oplysninger om plantefarvning, og den skal nok blive ved at være her! Jeg har ikke så meget tid til at udbygge siden som jeg engang havde, så mange af de farveeksperimenter jeg var god til lige at skrive lidt om før i tiden ligger i de rodede bunker her i mit kontor. Måske skal det være mit nytårsfortsæt at skrive lidt mere igen!

Grunden til at jeg har lavet den nye webshop Astrids butik er, at jeg gerne vil ende med kun at have en webshop! For nogle år siden oprettede jeg nemlig en anden webshop, som hørte til mit nyere projekt Retrofutura – en side om strik, i særdeleshed historisk strik (min anden store interesse ud over plantefarvning). Hurtigt stod det klart at det var noget bøvl. Både for mig selv, men også for dem der gerne ville bestille varer fra begge mine sider og slippe med en gang fragt. Så Astrids butik er stedet hvor jeg samler alle varer – både dem der hører til Midgaards Have, til Retrofutura og garn jeg vælger til sortimentet fordi det bare er lækkert. Indtil videre er Astrids butik bare en webshop. Jeg er i gang med at indrette et lille showroom, så man kan komme og mærke med fingrene – det skriver jeg mere om når jeg er klar.

Tagget

2 tanker om “ASTRIDS BUTIK

 1. godt nytår!
  Det ville være fantastisk med endnu mere plantefarveviden FrA dig i det nye år. Jeg læser med stor fornøjelse dine indlæg.
  (Beklager caps lock, den kan ikke slås fra?!)

  1. Hej Karen Marie
   Godt nytår! Og dejligt at høre at du har glæde af mine indlæg
   Mange hilsener Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *