Kontakt

For henvendelser om kurser, samt spørgsmål i forbindelse med køb af varer kan jeg kontaktes pr. email på adressen astrid@midgaardshave.dk eller tlf. 71781607 i dagtimer på hverdage. Vil du være sikker på kontakt, så brug email, da blandede arbejdsopgaver gør, at jeg ikke altid kan komme til telefonen.

Hvis du har brug for rådgivning eller vejledning til et større projekt indenfor farvning eller planlægning af farvehave, så kan du sende mig en helt kort beskrivelse af projektet, tidspunkt, og hvor mange timers konsulentbistand du kunne tænke dig. Så kan jeg sende dig et tilbud.

Hvis du har spørgsmål til et af de mange indlæg jeg i tidens løb har skrevet om farvning her på siden, så stil venligst spørgsmålet som kommentar under indlægget, så andre også kan få glæde af svaret og jeg ikke skal besvare det samme spørgsmål mange gange.

Som noget nyt har jeg også oprettet fanen Spørgsmål, som man finder i hjemmesidens topbjælke. Her kan man stille spørgsmål til mine farvekits og helt generelle spørgsmål, der ikke passer under noget indlæg.

Brug i øvrigt hjemmesidens søgefunktion, måske er der allerede et svar på dit spørgsmål et sted!

Midgaards Have, Askovvej 2, Abildå, 6973 Ørnhøj.